Web Analytics Made Easy - Statcounter

در یکسال گذشته سرمایه‌گذارانی که در بازار ارز دیجیتال فعالیت داشتند، سرمایه‌گذاری خود را از ارزهایی مانند بیت‌کوین و اتریوم به سمت دوج کوین، شیبا و... تغییر داده‌اند.

به گزارش ایمنا، براساس گزارش سال «نوبیتکس» یکی از صرافی‌های ارز دیجیتال، در سال ۲۰۲۱ سرمایه‌گذاران بازار ارزهای دیجیتال تغییر رفتار زیادی در سرمایه‌گذاری‌های خود داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این داده‌ها می‌توان نکات مهمی بدست آورد. یکی از موضوعاتی که در این گزارش سال توجه شما را به خود جلب می‌کند، تغییر رفتار و دید سرمایه‌گذاری افراد از ارزهای استیبل و مطمئن‌تر مانند بیت‌کوین و اتریوم به سمت میم‌کوین‌هایی مانند دوج‌کوین، شیبا و… بوده است.

طبق این گزارش، ۱۷ درصد سبد ارزی کاربران این صرافی از دوج کوین تشکیل شده، اما سهم ارزی مانند بیت کوین، که در دنیا ارزش بازار بالایی دارد، تنها ۱۴ درصد است. طبق این گزارش در ابتدای سال ۲۰۲۱ بازدید ماهانه صفحه بازار ریالی بیت کوین ۲۳ درصد بوده و رتبه اول را در بین رمزارزها داشته است، اما در پایان سال میم کوین شیبا با ۱۶% بازدید در جایگاه اول قرار گرفت. دلیل این شیفت سرمایه‌گذاری کاربران از ارزهای بزرگ و مطمئن‌تر به سمت میم کوین‌هایی که ریسک بیشتری دارند را در ادامه مورد بررسی قرار می‌دهیم.

افزایش هزینه‌های تراکنش، همزمان با افزایش قیمت بیت‌کوین

در تاریخ ژانویه ۲۰۲۱ قیمت هر بیت‌کوین ۳۲ هزار و ۷۴۳ دلار و قیمت هر دلار در ایران ۲۶ هزار و ۴۰۰ تومان بوده است و رفته رفته قیمت بیت‌کوین و دلار با افزایش همراه می‌شود. اوج خرید و فروش‌های ارز دیجیتال طبق داده‌های گزارش سال مربوط به فروردین و اردیبهشت‌ماه است که قیمت بیت کوین به ۶۳ هزار دلار و قیمت هر دلار نیز به ۲۷ هزار تومان رسید. این موضوع باعث شد تا کم کم سرمایه‌گذاران از ارزهای گران قیمت و بزرگ بازار به سمت ارزهای ارزان‌تر ولی پر ریسک‌تر کوچ کنند. زیرا برای خرید ارزهای بزرگی مانند بیت کوین، اتریوم و… کاربر باید هزینه تراکنش (fee) بیشتری پرداخت کند اما کارمزد تراکنش‌ها در رمزارزهای ارزان قیمتی مانند دوج کوین، پولکادات، شیبا، ترون و… کم‌تر است. کاربر ایرانی که باید هزینه زیادی بابت جابه‌جایی و خرید ارزهای دیجیتال به دلار پرداخت کند ترجیح می‌دهد که کمترین هزینه را برای خرید ارز دیجیتال خرج کند و درصد بیشتری از ارزی که دارد را برای خودش نگه دارد تا اینکه بخش زیادی از آن بابت هزینه انتقال دارایی به کیف پول شخصی کسر شود.

ایلان ماسک؛ سیگنال دهنده توییتری!

یکی از دلایل کوچ سرمایه‌گذاران ایرانی که در بازار ارزهای دیجیتال حضور دارند، از ارزهای بزرگ به سمت ارزهایی مانند دوج کوین و شیبا، ایلان ماسک بوده است. ایلان ماسک صاحب شرکت تسلا و یکی از ثروتمندترین مردان جهان، در یکسال گذشته توییت‌های زیادی حول محور خرید و فروش ارزهای دیجیتال اعم از بیت‌کوین، دوج‌کوین و شیبا منتشر کرده است. اولین توییت‌های ایلان ماسک حول محور بیت‌کوین می‌چرخید که افراد را تشویق به خرید بیت‌کوین می‌کرد، حتی تا جایی این موضوع پیش رفت که برای خرید تسلا افراد می‌توانستند از بیت‌کوین استفاده کنند و این موضوع باعث رشد سریع قیمت بیت‌کوین در ماه‌های آوریل و می سال میلادی ۲۰۲۱ شد، اما پس از به دست آوردن یک سود مناسب سریع با یک توییت درباره رشد غیرمنطقی بیت‌کوین باعث ریزش این ارز دیجیتال شد. در ادامه او با توییت‌های خود و تبلیغ دوج‌کوین و شیبا توانست سرمایه‌گذاران زیادی را به سمت این دو میم‌کوین بکشاند و باعث افزایش قیمت ۱۳۰ درصدی دوج‌کوین و بیش از ۱۰۰۰ درصدی شیبا شد و کاربران ایرانی زیادی هم در این شیفت کردن حضور داشتند و البته باید گفت که سود خوبی را هم بدست آوردند.

نوسان‌گیری با میم‌کوین‌ها / مردان نوسان‌گیر و زنان هولدر

در یکی از بخش‌های گزارش سال نوبیتکس آمار جالبی منتشر شده که توجه شما را به این بخش جلب می‌کنم، طبق این گزارش ۸۴ درصد کاربران این شرکت را مردان و ۱۶ درصد را زنان تشکیل می‌دهند، حالا در بخش بعدی توضیح داده شده که ۱۷ درصد از سبد دارایی مردان را دوج‌کوین تشکیل می‌دهد و این در حالیست که بیشتر زنان ارزهای باثبات‌تری مانند اتریوم و بیت‌کوین را خریداری می‌کنند. این موضوع تنها دلیل ریسک‌پذیرتر بودن مردان نیست بلکه به یکی از علت‌های شیفت کردن سرمایه‌گذاران ارز دیجیتال از ارزهای بزرگ به ارزهای پرریسک‌تر اشاره می‌کند که آن موضوع نوسان‌گیری است. رفتارشناسی کاربران زن و مرد این را نشان می‌دهد که مردان به دنبال سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت با سود بیشتر و زنان به دنبال سرمایه‌گذاری بلندمدت ولی باثبات‌تر هستند. ارزهای ارزان‌تر با اینکه پرریسک‌تر هستند اما در کوتاه‌مدت سود خوبی را به سرمایه‌گذاران می‌دهند و انتخاب بهتری برای نوسان‌گیری هستند. طبق بررسی‌ها مردان بیشتر به دنبال سرمایه‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و سوددهی بیشتر هستند و همین مساله باعث شده تا بیشتر به سمت میم‌کوین‌ها شیفت کنند.

منبع: عصر ایران

کد خبر 561040

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیت کوین رمز ارز ارز دیجیتال بازار ارزهای دیجیتال ارزهای دیجیتال بررسی ارزهای دیجیتال اخبار ارزهای دیجیتال تحلیل قیمت ارزهای دیجیتال افزایش قیمت بیت کوین بهترین ارزهای دیجیتال شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین سرمایه گذاران قیمت بیت کوین سرمایه گذاری ارز دیجیتال ارزهای بزرگ میم کوین ها ایلان ماسک دوج کوین گزارش سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۳۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه

قیمت رمزارز‌ها در اولین روز از ماه می‌میلادی و در بحبوحه فروش گسترده‌تر بازار به شدت کاهش یافت. افزایش نگرانی‌ها در آستانه تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای نرخ بهره و همچنین دستگیری مدیرعامل صرافی بایننس، دو علت این ریزش دست‌جمعی رمزارز‌ها بود.

به گزارش اکوایران، سومین روز متوالی افت بیت‌کوین در حالی به ثبت رسیده که این رمزارز در ماه آوریل بدترین عملکرد ماهانه خود را از اواخر سال ۲۰۲۲ به ثبت رساند. بازدهی منفی ۱۸ درصدی بیت‌‎کوین در یک ماه اخیر موجب شده تا میزان رشد قیمت آن از ابتدای سال ۲۰۲۴ به کمتر از ۳۵ درصد برسد. این در حالی است که بازار‌ها در انتظار تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره و داده‌های کلیدی بازار کار ایالات متحده هستند.

ارزش پرمعامله‌ترین ارز رمزنگاری شده جهان در یک هفته اخیر نزدیک به ۱۵ درصد کاهش یافته، چرا سرمایه‌گذاران بعد از صعود دیوانه‌وار بیت‌کوین به بالای ۷۰ هزار دلار اقدام به سیو سود و فروش آن کردند.

در حال حاضر بیت‌کوین در کانال ۵۶ هزار دلاری معامله می‌شود که حدود ۱۰ درصد کمتر از قیمت روز گذشته آن است. این کمترین قیمت از اواخر فوریه است. البته این افت قیمت تنها محدود به بیت‌کوین نبود و اتریوم هم با بیش از ۸ درصد کاهش نسبت به روز گذشته ۲۸۴۰ دلار در حال معامله است. در حال حاضر ارزش جهانی بازار رمزارز‌ها ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد دلار است که افتی ۹ درصدی در ۲۴ ساعت گذشته داشته است. با این حال حجم معاملات ۲۴ ساعته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

بنابر عقیده تحلیلگران، انتظار نمی‌رود فدرال رزرو بعداً تغییری در نرخ بهره ایجاد کند، اما این دیدگاه در بین سرمایه گذاران ریشه دوانده است که بانک مرکزی ممکن است به هیچ وجه نرخ بهره را در سال جاری کاهش ندهد و ضربه‌ای به دارایی‌های حساس به نرخ بهره مانند ارز‌های دیجیتال، سهام و اوراق قرضه یا حتی کالا‌های اساسی وارد کند.

دیگر خبرها

  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • جزییات قیمت ارزهای مبادله‌ای؛ دلار ثابت ماند
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای / دلار کاهشی شد
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم